Johtajuuscoaching, some-valmennus ja sisältömarkkinointi samassa paketissa

 
 

Dialogiin tähtäävä johtajuus rakentaa luottamusta ja tehostaa myyntiä

Puuttuuko organisaatiostasi johtajuutta, selkeä suunta tai onko edessä suuria muutoksia? Tavoitteletko vahvempaa mielipidevaikuttajuutta, uralla etenemistä tai tähtääkö organiaatiosi alan tehokkaimmaksi? Haluatko lisätä myyntiä ja parantaa myyjien työtyytyväisyyttä sekä asiakaspysyvyyttä?

Autan johtajia löytämään itselleen luontevat tavat viestiä johtajuutta somessa ja tuottaa sidosryhmiä kiinnostavia sisältöjä. Näin luodaan yksilöistä ja organisaatioista medioita ja vahvistetaan niistä brändejä.

Ota yhteyttä

040-501 8357 / jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

 

 

Jukan taustaa

Jukka on toiminut 15 vuotta johtamistehtävissä. Hän on koulutukseltaan KTT ja MBA. Erikoisosaamista ovat muutosjohtamisen ja johtajuusviestinnän valmennukset, johdon tukeminen maineenhallinnassa, puheet Johtaja on Media! -teemasta, muutostyöpajojen fasilitoinnit sekä johtajuutta käsittelevät blogit.

Jukka on itse rakentanut monikanavaisen johtajuuspresenssin ja sidosryhmäverkoston. Yli 400 johtajasparrausta antavat pohjaa ymmärtää eri sektoreiden johtajien arkea.

 

Haluatko tietää, miten Reijo Karhinen on löytänyt itselleen luontevan tavan johtaa OP Ryhmää somen avulla? Kysy Jukalta ja saat samalla itsellesi ratkaisuehdotuksen some-viestinnän kehittämisestä!

 
 

Tuliko mieleen kysymyksiä ja haluatko ratkaisuehdotuksen valmennuksesta?

Jätä yhteystietosi ja olen pikaisesti yhteyksissä!

 

      Yhteistyössä: 

 

      Seuraa Johtaja on Media! -dialogia somessa