Johtajuusviestinnän blogi

Kirjoittanut
Jukka Saksi
06.12.2017

277 katselua

3 tykkääjää

0 kommenttia

Jaa:
       

 
 

Jukka Saksi - Seuraavat 100 vuotta ovat dialogin vuosia

Toimittaja: Jukka Saksi

100-vuotias Suomi on selviytymis- ja menestytarina. Hyviin tarinoihin kuuluu se, että välillä ollaan kontallaan, välillä polvillaan ja välillä juhlitaan voittoja. Miten Suomi rakentaa tarinaansa myös seuraavat 100 vuotta?"Menestys edellyttää vahvaa johtajuutta"


Menestymiseen tarvitaan ainakin tahtoa, visiota suunnasta ja yhdessä tekemistä. Yksin on vaikea saavuttaa mitään suurta, se tehdään yleensä joukkiona. Pelkällä tuurilla ei pärjää sataa vuotta, vaikka sattumallakin on joskus roolinsa. Tarvitaan erityisesti johtajuutta. Johtajuus ei ole vain johtajien yksinoikeus, vaan se kuuluu kaikille. Jokainen voi osoittaa yksilönä johtajuutta esimerkiksi vastuun kantamisen ja asiantuntijuuden kautta. "Tiedottamisesta dialogiin"


Onnistunut johtaminen sisältää tilanteeseen sopivaa viestintää. Johtajuusviestintä oli 100 vuotta sitten luultavasti enemmänkin yksisuuntaista tiedottamista, ohjeiden ja käskyjen jakamista. Tänä päivänä sidosryhmät odottavat dialogia, vastuun jakamista, kuuntelemista ja rohkaisua. Käskyttäminen ei toimi, valta on siirtynyt paljolti kulmahuoneista asiakkaille ja henkilöstölle."Johtajilta odotetaan monikanavaista viestintää"


Johtaja on aina ollut media, jota seurataan, mutta ei koskaan niin monikanavaisin ja avoimuuden odotuksin kuin nyt. Johtajilta odotetaan kykyä ja tahtoa viestintään niissä kanavissa, joissa tärkeimmät sidosryhmät ovat. Johtajuusviestintään ei ole stereotyyppistä mallia, vaan jokainen voi rakentaa sen itse omien arvojensa, kulttuurinsa ja tavoitteidensa pohjalta. "Johdon viestinnällä on suuri yhteiskunnallinen merkitys"


Rohkaisen ja kannustan suomalaisia johtajia pohtimaan omaa tapaansa viestiä. Sen avulla voi auttaa paljon. Suomalaisten eri alojen johtajien löytäessä itselleen luontevat johtajuusviestinnän tavat, saavutetaan merkittäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia. Ylin johto on avainasemassa skaalaamassa esimerkkiä, jotta organisaatiot viestivät vahvemmin suuntaa, osoittavat johtajuutta, jakavat arvojaan sekä kykenevät auttamaan."Onnea 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle!"


Seuraavat 100 vuotta tulevat olemaan dialogin vuosia. Suomella on kaikki mahdollisuudet olla maailman paras maa rakentavan dialogin synnyttäjänä. Osoittamassa vahvaa johtajuutta kestävien arvojen ja kulttuurin kautta. Olla auttamassa maailmasta parempaa.


Onnea 100 -vuotiaalle itsenäiselle Suomelle!Jukka Saksi


Johtaja on Media! Oy


jukka.saksi@johtajaonmedia.fiYHTEYDENOTTO


JOHTAJA ON MEDIA! -BLOGIIN


ETUSIVULLE

Johtaja on Media! -kirjan kirjoittaja KTT, MBA Jukka Saksi auttaa organisaatioita rakentamaan itsestään medioita ja johtajia viestimään luottamusta herättävästi. Valmennuksissa yhdistetään coachingia, työpajoja sekä tehokkaita verkkokursseja. Näin käytäntö, teoria ja teknologia kohtaavat.

Jukan johdolla pohditaan, miten sidosryhmiä voi auttaa asiantuntijuudella, sisällöillä ja dialogilla. Jukalla on 15 vuoden johtamiskokemus ja havaintoja sparrauksista satojen johtajien kanssa. Hän opettaa, miten mediallistuminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia yhdistää myynti, markkinointi ja viestintä yhteiseksi asiakkaan auttamiskokemukseksi.

Jätä kommentti
Toimittaja: Jukka Saksi

      Yhteistyössä: 

 

      Seuraa Johtaja on Media! -dialogia somessa