Verkkokurssi kuntapäättäjien johtajuusviestintään alkaa 20.12.2017

27.11.2017

Verkkokurssin esittelyvideo Youtubessa

Kuntajohtajien löytäessä itselleen luontevammat tavat hyödyntää johtajuusviestintää, saadaan merkittäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kuntajohto on avainasemassa, että kunta viestii suuntaa, osoittaa johtajuutta ja löytää oman tapansa auttaa.

Mediana kunta keskittyy kuntalaisen auttamiskokemukseen

Kun kunnista rakentuu medioita, ovat ne kiinnostavampia sijoittumiskohteita yrityksille ja saavat paremman dialogin asukkaisiinsa. Oleellista on oivaltaa, miten saadaan yhtenäistä kuntalaisen auttamiskokemusta. Sitä kautta vaikutetaan kunnan tuloksiin.

Uusi verkkokurssi madaltaa kuntajohtajan kynnystä viestiseen


Kuntajohtajien kynnys osallistua yhteisiin viestinnän valmennuksiin on osittainen este uudistumiselle. Apua ongelmaan tarjoaa 20.12.2017 alkava "Menesty monikanavaisesti viestivänä kuntajohtajana" -verkkokurssi, jonka avulla kuntajohtajat voivat opiskella itsenäisesti. Kurssi kestää 2 kk ja tarjoaa laajan kattauksen johtajuuden ja mediallistumisen murrosten vaikutuksista johtamistyöhön.

Kehittämisessä mukana 25 asiantuntijaa

Kurssi vastaa kuntajohtajalle ensin ”miksi” johtajuusviestintä on tärkeää ja sen jälkeen miten se tehdään. Kehitystyöhön ovat osallistuneet 25 johtamisen ja viestinnän ammattilaista, jotka ovat päässeet kommentoimaan ja ideoimaan kurssin sisältöä. Kurssi materiaali sisältää mm. Pekka Saurin haastattelun.

Verkkokurssin hinta on 590 € + alv. Tarkempi kurssin sisältö Oppia.fi -portaalista

https://oppia.fi/contents/menesty-monikanavaiseesti-viestivana-kuntajohtajana/DM0802977

 

Ystävällisin terveisin

Jukka Saksi

KTT, MBA

Johtaja on Media! Oy

+358 40 501 8357
jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

jonka avulla johtajat voivat opiskella itsenäisesti. Kehitystyöhön ovat osallistuneet 25 yrityspäättäjää, jotka ovat pääseet kommentoimaan ja ideoimaan kurssin sisältöä.

 

      Yhteistyössä: 

 

      Seuraa Johtaja on Media! -dialogia somessa