Tekes Innovaatioseteliä voi hyödyntää nyt Johtaja on Media! -palveluihin

15.11.2016

Mahdollisuus saada kasvun ja maineen tueksi ammattilaisen valmennusta

 
Johtaja on Media! -palvelut kuuluvat nyt Innovaatiosetelin piiriin. Tekes on lanseerannut Innovaatiosetelin käynnistämään tai kiihdyttämään PK-yritysten kaupallista innovaatiotoimintaa ja kansainvälistymistä. Innovaatioseteli on 5.000 € + alv arvoinen ja yritys voi käyttää sen haluamallaan tavalla innovaatiotoiminnan kehittämiseen. Hakemusprosessi on vaivaton, päätöksen saa alle viikossa.

Spindoctor Finland Oy/Johtaja on Media! on Tekes Innovaatiosetelin palveluntuottaja. Yritys voi siis nyt valita tuen avulla huippuammattilaisen ohjaamaan yrityksen ja sen johdon matkaa mediaksi osana digitaalista kehitystä.

Esimerkki setelillä ostettavasta palvelusta

Setelin avulla toteutettava palvelu voi olla esimerkiksi 2-päiväinen Yrityksen tie mediaksi -workshop, jolla luodaan erinomainen pohja tärkeimpiin sidosryhmiin vaikuttamiselle tärkeimmissä kanavissa. Valmennuksessa haetaan kollektiivista ymmärrystä mediallistumisen vaikutuksista yrityksen brändiin, maineeseen ja kasvuun. Siinä käydään myös läpi avainhenkilöiden yksilöllisiä tavoitteita sosiaalisessa mediassa toimimiseen sekä digitaalisen viestinnän hyödyntämistä myyntityössä. Valmentajana toimii Jukka Saksi. (lisätietoja)


Miten Innovaatioseteliä haetaan?

Ota yhteys Jukka Saksiin (yhteystiedot artikkelin lopussa) ja keskustele yrityksesi tavoitteista. Laatikaa yhdessä työsuunnitelma. Tee sen jälkeen Innovaatiosetelin hakemus Tekesin asiointipalvelussa. Projektin vastuullisen johtajan on oltava hakijayrityksen palveluksessa. Hakijayritys on se, joka aikoo ostaa innovaatiopalveluja innovaatiosetelillä. Palveluntarjoaja Spindoctor Finland Oy ei voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta.

Merkitse projektin kustannusarvion kohtaan Ostettavat palvelut 6.200 € (5.000 € + alv). Jätä kustannusarvion muut rivit tyhjiksi! Merkitse kohtaan Tekesiltä haettava rahoitus 6.200 €. Yrityksesi ja Spindoctor raportoivat Tekesille projektin päätyttyä. Loppuraportti tehdään Tekesin asiointipalvelussa. Spindoctor lähettää Tekesille laskun. Tekes maksaa rahoituksen laskun perusteella suoraan Spindoctorille sen jälkeen, kun Tekes on hyväksynyt raportin.

Lisätietoja ja tarkemman tarjouksen valmennuksen sisällöstä antaa

Jukka Saksi 040-501 8357 / jukka.saksi@gmail.com.

Yhteydenottopyyntö.

 

 

      Yhteistyössä: 

 

      Seuraa Johtaja on Media! -dialogia somessa